Bankroll gratuit Gala Poker


Poker Network: Bwin Party
Jucători activi pe bani reali: 7000
Nu Deposit Bonus - Bonus fara depunere: DA 100 dolari bankroll gratuit (trebuie să fie susținut prin YourPokerCash)
Bonus Poker: 200% până la $ 2000 bonus în așteptare

 Cum primest bani gratuit la Gala Poker - instructiuni

     Suma bonus: $ 10 instantaneu cu 90 dolari bonus gratuit in așteptare ($ 5 dupa 400 puncte și 90 $ in total eliberați după 7200 puncte)
     cum optezi pentru bankroll gratuit: va faceti un cont la YourPokerCash (dacă nu aveți deja unul) furnizorul de bankroll gratuit la  poker Gala și urmați instrucțiunile lor pentru a obtine poker bankroll gratuit
     Restrictii de retragere: 400 Puncte


Poker Bonus Descriere


Toți jucătorii de poker care fac prima lor depunere vor primi 200% până la 1.000 $ bonus în așteptare, depozitul minim este de $ 20. Bonusul va fi lansat în trei părți. Primii 20% ($ 1 pentru fiecare 70 de puncte), a doua parte de 30% (2.50 dolari pentru fiecare 170 de puncte) și a treia parte de 50% ($ 5 pentru fiecare 400 de puncte).
Promotii Top Poker Gala & Caracteristici

     Freeroll deponenți primul - 500 $ lunar depunătorilor de noi freeroll
     Punctul de numerar - clasament cu 250.000 dolari premiu în bani săptămânal
     Schema de loialitate - niveluri mai ridicate bucura de acumularea mai rapidă a punctelor și puncte bune de rata de conversie de numerar
     Curse pe săptămână - curse rake cu premii garantate pentru primii clasati

Modalitati de plata


Poker Gala oferă o varietate largă de metode de retragere și de depozit, inclusiv VISA, Maestro, Mastercard sau Neteller, ClickandBuy, Moneybookers, Ukash, Paysafecard, Click2Pay, Card de ECO, transfer bancar și PayPal.
regulament

Gala Poker este licentiat in Gibraltar si este detinut de Grupul Coral Gala. Jucatorii pot folosi e-mail sau telefon pentru a contacta Gala de poker Casino.